divendres, 13 d’abril de 2012

BUNDT DE XOCOLATA



             

Bundt de Xocolata

1 iogurt
3 mesures de farina
2 mesures de sucre
1 mesura d’ oli de gira-sol
3 ous
½ sobre de llevat Royal
1 pessic de sal
100 gr. xocolata negra de cobertura
25 gr. cacau pur en pols
1 c.p. extracte de vainilla


Glassa per decorar-lo

1 clara d’ ou
150 gr. sucre glace
1 c.s.  suc de llimona




Forn a 180ºC.
Fonem la xocolata al bany maria.
Batim els ous.
Afegim el iogurt, l’ oli, el sucre i l’ extracte de vainilla.
En un altre bol, barregem la farina, el llevat la sal i el cacau (passem pel cedàs per evitar impureses).
Afegim la xocolata a la massa, tot batent.
Anem incorporant la barreja de la farina de mica en mica, sense para de remenar.
Posem en el motllo i enfornem uns 50 minuts aprox.

Quan estigui fred, decoreu-lo amb una mica de glaça.
Talleu un trosset de bundt (petit o gros, depèn de la necessitat, jejeje...).
Prepareu un bon te, rooibos o infusió.  Serviu-vos.

Tanqueu els ulls i disfruteu molt.
Us ho mereixeu ...
Bon Profit !!!